Hirdetés

Bounty Bay Online: Beyond the Horizon bejelentés

|

Vannak, akik nagyon szeretik a karib-tengeres kalózos történeteket. Főleg akkor, ha ezek MMO-k is egyben.

Hirdetés

A Bounty Bay Online egy ingyenes kalózkodós, karib-tengeres MMO, amelynek új kiegészítője lesz.

Elég sokminden fog a játékban változni: bekerül hat nagyobb észak és dél-Amerikai város, meg lehet majd vitorlással kerülni a Horn fokot és meg lehet látogatni a maják városait, hatalmas piramisaikkal, kincseikkel. Új instance-ok is kerülnek a játékba, mint a krétai labirintus, vagy Gibraltár barlangjai.

Egy kis piramisra lecsücsülünk csüccs
Egy kis piramisra lecsücsülünk csüccs

Emellett 5 új klassz, azaz foglalkozás is választható lesz: Treasure Hunter, Armed Businesmann, Royal Military Officer, Imperial Guardian és Caribbean Pirate. Mindegyik foglalkozásnak saját skill-fája van, amelyet skill pontok segítségével alakíthatunk szánk íze szerint.

Több kereskedelmi szövetség is bekerül a játékba, olyanok, mint az ibériai vagy az arab kereskedelmi szövetségek. Akár szingli játékosok, akár komplett guildek csatlakozhatnak ezekhez a szövetségekhez - speciális quest-vonalak és jutalmak várnak azokra, akik ezt megteszik.

A Bounty Bay Online Beyond the Horizonba új házasodási rendszer kerül, rengeteg új ruhaféle közül válogathatunk majd, új mini-játékokat próbálhatunk ki lesz több, mint 40 új fő-küldetés és jónéhány eddig sosem látott pet. S ami ma már minden MMO-ban benne van - ranking system, azaz ranglista rendszer - meg lehet majd tudni ki a legügyesebb, legerősebb, legagresszívebb stb.

Egy kincsvadász lány
Egy kincsvadász lány

Megjelenés 2009 negyedik negyedévében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)