Hirdetés

Borderlands 3 - eszelős pillanatokat ígér az új trailer

|

Az előzetes minden eddiginél vérszomjasabb ellenfeleket, kövérebb lootot és őrültebb képességeket ígér.

Hirdetés

A Gearbox egy napig sem hagyja, hogy megfeledkezzünk az egy hónap múlva érkező Borderlands 3-ról, és miután bemutatták az új Vault Huntereket FL4K-kel bezárólag, most a játékmenetből adnak újabb stílusos ízelítőt. 

Hirdetés

Ha valaki, hát az új Borderlands rész trailereit vágó csapat mindenképpen megérdemli a fizetésemelést, ugyanis az alábbi videó képében már a sokadik olyan kedvcsinálót vágják össze, amely láttán legszívesebben azonnal rohannánk játszani. A piszkosul hangulatos előzetes azt ígéri, hogy szemérmetlenül sok loot, észvesztően badass skillek, csontrepesztően brutális bossok és egy vérszomjas világ várja, hogy rábólintsunk a kalandra: 

A Borderlands 3 megjelenése szeptember 13-ára esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Nektek is annyira bejött az új trailer, mint nekünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)