Hirdetés

Borderlands 3 - az Apex Legends pingrendszerét is átveszik

|

A Gearbox szeretné a leghozzáférhetőbbé tenni a Borderlands 3 többjátékos módját, ennek köszönhetően pedig rengeteg izgalmas funkcióval bővül a játék.

Hirdetés

Nincs már messze a Borderlands 3 megjelenése, így szép lassan felpörög majd a 2K marketinges gépezete, és elkezdik önteni az infókat a játékról. Most például a többjátékos mód kapcsán lettünk egy kicsit okosabbak.

Hirdetés

Kiderült például, hogy visszatérnek a párbajok, ráadásul nemcsak 1v1 nyomhatjuk őket, hanem a teljes csapat egymásnak eshet egy FFA módban. És hogy könnyebben találjunk pajtásokat, lesz teljeskörű Discord integráció, így pillanatok alatt beránthatunk majd valakit az adott szerepre.

A Gearbox természetesen nem feledkezett meg a streamerekről sem: a nézők az új Twitch funkciónak köszönhetően megnézhetik a videósok fegyvereit és cuccait, így nem kell mindig megnyitni a táskát, illetve akár eseményeket is előidézhetnek a játékban. A beágyazott videón a kijelölési rendszert látjátok működés közben, ami nagyon hasonlít az Apex Legendsben látott pingeléshez.

A Borderlands 3 szeptember 13-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)