Hirdetés

BlizzCon 2015 - ilyen lesz az új Heroes of the Storm matchmaking rendszer

|

A Heroes of the Storm kapcsán az új karakterek kerültek a figyelem középpontjába, de azért a motorháztető alatt is történnek érdekes változások.

Hirdetés

Nem csak a Blizzcon 2015, de úgy általában a MOBA játékok világának egyik legnagyobb meglepetése volt a Heroes of the Storm egyik új hőse, amit két ember egyszerre fog irányítani. Emellett persze új térképek és egyéb újítások is érkeznek a játékhoz, viszont nem csak a játékmenet tartogat újdonságokat, hanem a matchmaking rendszert is lecserélik egy teljesen újra.

A játék rendezője, Dustin Browder szerint a jelenlegi rendszer legnagyobb problémája, hogy igazából egy az egyben a Starcraft 2-ből származik, ami egy teljesen különböző stílusú játék és míg ez ideiglenes megoldásnak elég volt, a srácoknak most a nulláról kell újrakezdeniük a matchmakinget. A rendező szerint az előző rendszer elsődleges célja az volt, hogy minél gyorsabban meccseket állítson össze anélkül, hogy a tekintettel lenne a párosítások minőségére.

Az új rendszer már inkább arra fog fókuszálni, hogy hasonló tudásszintű játékosokat válogasson össze és így mindenki szórakoztatóbb meccsekben vehessen részt anélkül, hogy sokkal többet kellene várnia. Persze azért Browder elismerte, hogy így is előfordulhatnak szélsőséges helyzetek, de nem ezek fogják dominálni a játékot: "Ha Brazíliában vagy hajnali 4-kor és te vagy az egyik legjobb játékos a világon, akkor talán nem akarunk 30 percet tölteni azzal, hogy megtaláljuk neked a legjobb meccset."

A Blizzardnak az a szándéka, hogy az elkövetkező 2-3 hétben már életbe léphessen a rendszer, de fontos kiemelni, hogy ez tényleg csak egy szándék és nem egy ígéret.

Ti javítanátok a jelenlegi matchmakingen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)