Hirdetés

Blizzard - Tuti, hogy fejlesztünk még konzolra

|

A Blizzard jó régen fejlesztett utoljára konzolra játékot, ám ez nem jelenti azt, hogy többé nem is fognak.

Hirdetés

A WarCraft, a Diablo, és StarCraft elsöprő sikere után a Blizzard igazából nem is nagyon foglalkozott mással. Ezen három franchise bőven elegendő volt arra, hogy a Blizz az egyik legmeghatározóbb fejlesztőcsapattá váljon, akik valóban csak olyan játékokat fejlesztenek, amilyeneket ők akarnak.

Pedig volt egy két olyan Blizzard játék is, ami konzolra is megjelent. Igaz ennek nagyjából kilenc éve, és hivatalosan most sem dolgozik semmilyen konzolos projekten a cég. A Gamasutra-nak adott interjú során azonban mind Sam Didider, mind J. Allen Brack kijelentette, hogy biztosan lesz még konzolos játékuk. Lehet tippelni mit lesz az, és mikor jelentik be. Lost Vikings 2, next-gen konzolokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)