Hirdetés

Letartóztatták a férfit, aki halálosan megfenyegette a Blizzard munkatársait

|

Elfogták a 28 éves kaliforniai férfit, amiért azt ígérte, hogy meglátogatja a Blizzard főhadiszállását egy AK-47 társaságában.

Hirdetés

Stephen Cebula, 28 éve kaliforniai lakost a hónap elején elfogták, miután halálosan megfenyegette a Blizzard tagjait. Az eset július 2-3-án történt, amikor Stephen olyan üzeneteket küldött, miszerint "lehet, hogy igen, lehet, hogy nem látogatom majd meg a Blizzard főhadiszállását egy AK-47 és más vicces eszközök társaságában".

Emberünk később még folytatta az ígérgetést: "talán okozok majd egy kis zavart a központban az AK-47-esemmel és a többi eszközzel". Valószínűleg sosem derül ki, hogy betartotta volna-e ígéreteit, mivel az FBI egy alapos nyomozás után rátalált a nagyhangú megmondóemberre.

Cebulát hivatalosan július 16-án tartóztatták le. A szövetségi bíróság a hét elején adta ki ellene a vádiratot, a vádemelésre a jövőhéten kerülhet sor.

A srác közel 5 év börtönt is kaphat a lehetséges 250 ezer dolláros bírság mellé. Sajnos a dokumentumok nem közölték, hogy Cebula tulajdonképpen miért is kattant be. Lehet, hogy nem kedvezett neki a legutóbbi Overwatch patch.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)