Hirdetés

Blizzard Entertainment Worldwide Invitational 2008

|

Helyszíni tudósítónk, Ender az idei Blizzard Entertainment Worldwide Invitational-on próbál minél több infót begyűjteni.

Hirdetés

Nem rég vette kezdetét az idei Blizzard Entertainment Worldwide Invitational, ahol egyelőre semmi érdekes nem történt. A helyszínről Ender tolmácsolásában kaptok majd információkat, így első körben annyi már biztos, hogy a nagy bejelentés nem egy Lost Vikings MMO lesz, úgy hogy lehet tovább izgulni! A hírt folyamatosan frissítjük, így érdemes lesz néha-néha visszatekinteni, nehogy lemaradjatok az érdekes információkról.


A rendezvény két emeleten zajlik és jelenleg a hatalmas kígyózó sorral kell megküzdeni a Blizzardnak, akik Ender állítása szerint csillagos ötösre vizsgáztak eddig rendezvényszervezés szemponjtából. A tavalyi oltári nagy baki után - WoW: Lich King plakátok mindenütt - a srácok idén nem akarják mégegyszer elkövetni, hogy a prezentáció előtt lerántsák a leplet a várva várt bejelentésről, így jelenleg senki nem tud semmit! Amint tudunk újabb infóval szolgálni, jelentkezzünk! Addig meg lessétek meg a rendezvény helyszínét és Párizst képekben!

 

UPDATE:

Jelentem Ender feneke ki van nyalva! A Blizzard egy négycsillagos szállodában szállásolta el az újságírókat. A kolléga a 29. emeleten kapott szobát és a csodálatos Defense negyedre néző lakosztályban tengette unalmas perceit. Állítólag Párizsban jelenleg esik az eső - talán ide is megérkezik? - és a 19 fokos hőmérséklet egyértelmű jele, hogy bizony érdemes inkább a rendezvényre koncentrálni, mely percekkel ezelőtt hivatalosan is kezdetét vette!

UPDATE#2:

A Diablo 3 leleplezés információiról errefelé olvashattok bővebben!

 

diabloiii_announced.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)