Hirdetés

Biztosan nagyon sikeres lesz a kártyajáték, ami 60 euróba kerül, és 180 eurónyi DLC már most kapható hozzá

|

Ahhoz képest, hogy milyen drága, a közösségnek meglepően pozitív a véleménye a játékról.

Hirdetés

Ha PC-n vagy tableten akarunk kártyajátékokat pörgetni, akkor a választék bőséges: a Hearthstone-tól a Magicen át a Marvel Snappig azt pörgethetünk, amit akarunk és egyik sem fog belekerülni egy fillérünkbe sem. Persze a világ összes pénzét elverhetjük lapokra a többségükben, de még az F2P lovagoknak is ott van például a Legends of Runeterra, ahol kifejezetten nehéz kártyát pénzért venni.

A CCG piac él és virul, és ugyan az ingyenesen játszható játékokkal szép összegeket lehet összekaparni, a Cardfight!! Vanguard Dear Days stúdiója mégsem a fogyasztói szokásokra bízta a pénzügyi sikerét.

Hirdetés

A Cardfight!! Vanguard egy hatalmas franchise japánban: a 2010-es érkezése óta készült több anime, manga, fizikai és videojáték is, és még egy élőszereplős filmet is kapott. Nem annyira meglepő hát, hogy a kiadó rásütött egy 70 dolláros (illetve nálunk 60 eurós) árcímkét. 

A játékhoz vásárolható további 180 eurónyi DLC, melyek extra lapokat tesznek elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy ha teljes kollekcióval akarsz nekiugrani a Cardfight!! Vanguardnak, akkor 240 eurót, közel 96 000 forintot kell otthagynod a kasszánál.

Mindezek ellenére az első közösségi értékelések pozitívak. Sokan kiemelték, hogy a kártyákat játékbeli erőforrásokkal is le lehet gyártani, de vannak, akik szimplán csak örülnek, hogy egyben kifizethetik az egész gyűjteményt és nem kell véletlenszerű tartalommal rendelkező csomagokra költeniük egy rakat pénzt.

A Vanguard 1567 játékost mozgatott meg egyszerre a legutóbbi csúcsán, és 19-ig kúszott fel a Steam eladási toplistáján. Ha ti is be akartok szálni a játékba, akkor itt letölthetitek, de ha nem akartok egyből pénzt költeni rá, az ingyenes demó mindenkinek elérhető.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)