Hirdetés

Biztos, hogy a Baldur's Gate III még nem jelenik meg idén

|

Helyzetjelentés érkezett a Larian Studios háza tájáról.

Hirdetés

Mostanában nem szórt meg minket izgalmas bejelentésekkel a Baldur's Gate III kapcsán a Larian Studios, de azért idén is adott már életjelet magáról a játék, ami egyébként továbbra is elérhető Steamen korai hozzáféréssel. A napokban a stúdió alapítója, Swen Vincke interjút adott a GameSpot csapatának, így fény derült néhány újabb információra, többek között arra is, hogy nagyjából mikor jelenhet meg teljes pompájában a fantasy kaland.

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy a csapat a korai hozzáférésben elérhető dolgok csiszolgatásával van elfoglalva, illetve azzal, hogy befejezze magát a játékot. Az új frissítésben így nem az újdonságok, hanem a változtatások lesznek többségben, amelyekhez egyébként felhasználták a játékosoktól érkezett visszajelzéseket is.

Vincke továbbá azt is elárulta, hogy tényleg igyekeznek befejezni a játékot 2022-re, és szerinte idén már biztosan nem kerül sor a hivatalos megjelenésre. Egyébként a Larian vezetője arról is beszélt, hogy a Baldur's Gate III-ra is jó hatással volna egy olyan Game Master mód, mint amilyen a Divinity: Original Sin 2-ben is van, de jelenleg nincs tervben ilyen, mivel már az alapjáték elkészítése is egy nagyon komoly feladat a fejlesztők számára.

Ti kipróbáltátok már a Baldur's Gate III-at? Ha igen, hogy tetszett, amit láttatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)