Hirdetés

Bioshock 2 - Mégsem Sea of Dreams

|

Úgy látszik a Bioshock 2 címe körüli kálvária tovább folytatódik.

Hirdetés

Mikor már azt hittük, végleges címet kap a Bioshock 2, kiderült, hogy mégsem. Ahogy néhány hete jeleztük, a Take Two egyszer már megvétózta a Sea of Dreams alcímet.

Állításuk szerint ez csak a teaser címe volt, és a játékhoz semmi köze. Aztán jött a 2K Games, akik szerint viszont a Bioshock 2, igenis Bioshock 2: Sea of Dreams néven lesz kapható. A legújabb fejlemény, hogy mégsem lesz Sea of Dreams. A 2K szóvívője szerint sokat beszéltek erről a témáról, és a nagy brainstorming eredménye az lett, hogy elvetették a Sea of Dreams alcímet. Charlie Sinhaseni elnézést kér a kavarodásért, de örvendetes ténynek tartja, hogy az embereket ennyire érdekli a játék címének sorsa.


Kissé már nevetséges a helyzet, bár az tény, hogy legalább folyamatosan foglalkoznak a játékkal az emberek. A Bioshock 2 "nem Sea of Dreams" a 2K Marine gondozásában készülget, és elméletileg még karácsony előtt érkezik, PS3, és Xbox 360 konzolokra, valamint PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)