Hirdetés

Bezárt a Mythic Entertainment

|

A Mythic Entertainment 19 év és 21 játék után megszűnt létezni, az EA végleg bezárta a stúdiiót.

Hirdetés

A stúdiót az 1990-es években alapították, de igazi hírnevet a 2001-es Dark Age of Camelot című játékával ért el. Az első négy napban az eladási számok magasan felülmúlták a premier előtt vártakat, és egy évvel később már negyedmillió előfizetője volt a játéknak.

AZ EA 2006-ban felvásárolta a stúdiót, az óriáskiadó főnöksége alatt jelent meg a Warhammer Online is, de a Mythic az utóbbi időben kizárólag mobiljátékok fejlesztésével foglalkozott. Ők követték el a botrányos Dungeon Keeper portot, ami minden volt, csak élvezetes nem.

Már egy ideje a levegőben volt, de az EA most döntött úgy, hogy végleg bezárja a tizenkilenc éve működő stúdiót, és a mobiljátékok fejlesztését másra bízza. Egyúttal az EA biztosította a Mythic volt alkalmazottait, hogy segít nekik máshol elhelyezkedni.

Van kedvenc Mythic játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)