Hirdetés

Bezárhat a Visceral Australia

|

Meg nem erősített források szerint felszámolja az EA a Dead Space sorozatot jegyzős Visceral Games ausztrál stúdióját.

Hirdetés

Állítólagos belső információk alapján terjedt el a hír, hogy az Electronic Arts bezárja a melbourne-i Visceral Games stúdiót.



Még ha igazak is az értesülések, ez korántsem jelenti azt, hogy bármiféle veszély leselkedne a Dead Space sorozatra, hiszen az ausztrál stúdió csupán apróbb munkákat végzett, a fejlesztés oroszlánrésze a kaliforniai Redwood Cityben zajlott, ahol a Visceral Games (korábbi nevén EA Redwood Shore) központja található.

A Visceral Games már több egyszerű stúdiónál, az EA célja, hogy márkanévvé, mi több, fogalommá váljon, s egyet jelentsen az első osztályú akciójátékokkal. Olyan franchise-ok is hozzá tartoznak már, mint az Army of Two, valamint a teljes megújulás előtt álló Command & Conquer.

A bezárt (hivatalos cáfolat, vagy megerősítés még nem érkezett) ausztrál stúdióban három éve zajlottak egy Xbox 360 és PlayStation 3 konzolra szánt AAA-kategóriás cím munkálatai, ám a nemrégiben kinevezett új menedzsment kukázta a projektet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)