Hirdetés

Egy játékban egyesül a Fallout, a Doom és a The Elder Scrolls V: Skyrim

|

A tegnapi után újabb teasert és több infót kaptunk a Zen Studios új játékáról.

Hirdetés

A Zen Studios napjaink egyik legsikeresebb magyar fejlesztőcsapata, mely hol filmes, hol képregényes, hol videojátékos flipperasztalokkal áll elő. Most a Bethesda játékai vannak soron.

A Bethesda Pinball három asztalt tartalmaz, melyek egyikét a Fallout, egy másikat a Doom franchise, a harmadikat pedig a The Elder Scrolls V: Skyrim ihlette. Bár az asztalokat még nem láthatjuk, kaptunk egy rövid ízelítőt, vele együtt pedig a megjelenési dátumot. Xbox Live-ról, PlayStation Networkről, Steamről, a Mac App Store-ból és a Windows 10 Store-ból december 6-ától, mobil platformokra pedig december 8-ától fogjuk tudni letölteni. A Zen nemsokára biztosan megmutatja a pályákat is, mindenképp szólni fogunk, addig nézzétek meg ezt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)