Hirdetés

Best of 2013 - szavazz az év három legjobb sportjátékára!

|

A versenyzés sport, a verekedés sport, a sport... sport. Melyik volt szerinted az év három legjobb sportjátéka?

Hirdetés

Sokmindent nevezünk ma sportnak. A fizikai és szellemi sportok, a motorsportok, a küzdősportok, az eSport mind-mind külön kategóriát alkotnak. Bajban lennénk, ha a játékvilágban nem oszthatnánk többfelé a sportjátékokat, de valljuk be, egy autós játékot összeereszteni egy verekedőssel nem a világ legkorrektebb döntése.

Mi viszont korrektek akarunk lenni, így a GameStar Best of 2013 szavazás során különvettük a versenyjátékokat, a verekedős játékokat, és a tömegsport játékokat. Szerencsére minden jelölt megérdemli, hogy felkerült a legjobb ötbe, jövőre is hasonló, ha lehet, magasabb színvonalat várunk el. Lássuk hát a jelölteket, ti pedig szavazzatok idei kedvenceitekre.

Autóversenyekkel általában nem vagyunk elárasztva, ha valaki ebben a kategóriában indul, többnyire egy megalapozott hírnevű szériát folytat. Ez idén is így volt: az Xbox One egyik legjobb exkluzív nyitócímeként megérkezett a Forza Motorsport 5, a PlayStation 3-at pedig a Gran Turismo 6 búcsúztatta. Az előző generációban állt rajthoz a GRID 2 és az F1 2013, a Need for Speed: Rivalsből viszont mindenkinek jutott. Vajon egy exkluzív lenyomhat egy multiplatform címet? Szavazzatok és kiderül.

 

Sportjátékokból a megszokott adagot kaptuk: megjött a Pro Evolution Soccer 2014, és a rivális FIFA 14, 25 éves évfordulót ünnepeltünk a Madden NFL 25-tel, az NBA 2K14 zsákolt, az NHL 14 pedig győztesen jött ki egy verekedésből, amit magával vívott, lévén nem nagyon van konkurencája. Jövőre vajon lesz sportjáték, ami valami olyan sportot dolgoz fel, amit eddig még soha senki? Reméljük.

Bár az a verekedés, amit a legtöbb verekedős játékban látunk, nem feltétlenül nevezhető sportnak, azért soroljuk csak szépen ide, hiszen a mozdulatok alapját küzdősportok adják. Végre PC-re is visszatért a Mortal Kombat sorozat a Mortal Kombat Komplete Editionnel, kellemes összecsapásokat éltünk meg az Injustice: Gods Among Usban feszülős ruhában, minden eddiginél jobb volt a mellmozgás a Dead or Alive 5 Ultimate-ben, kimaxoltuk Jagót a Killer Instinctben és nevetve vágtunk földhöz nagytestű férfiakat és csinos, de azért félelmetesen izmos hölgyeket a WWE 2K14-ben. Vért csak elvétve láttunk.

Ha eldöntöttétek, számotokra mi volt az idei év legjobbja, segítsetek alakítani a GameStar toplistáját és szavazzatok kedvenceitekre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)