Hirdetés

Bemutatkozott a League of Legends trükkös orgyilkosa, Akshan

|

A Sentinel esemény rengeteg játékbeli apróságot ígér, de az újdonságok között egy új bajnok is lesz.

Hirdetés

Az őrzők felemelkedése címet kapott esemény a Riot Games minden játékát érinteni fogja a League of Legendstől a Valorantig. A fő csatatér persze a MOBA lesz, ahol rengeteg kisebb nagyobb feladatot és jutalmat kapunk majd a sötétség elleni harcért. A hamarosan kezdődő háború egyik főszereplője a játék új karaktere, Akshan lesz, aki tegnap este mutatkozott be. A bajnok egy mozgékony orgyilkos lesz, aki azért jött, hogy megbosszulja elesett bajtársait.

Ez utóbbi a karakter képességeiben is megjelenik. Míg a Q egy többször sebző bumeráng, az R pedig alapvetően csak egy lövedék sorozat, a W már sokkal érdekesebb, és nem feltétlenül azért mert láthatatlanná teszi a karaktert.

Hirdetés

Ha Akshan csapattársai közül elesik valaki, akkor láthatatlanná tevő képességünk passzív része megjelöli annak gyilkosát. A célpont legyűréséért kapunk extra aranyat, és lekövetni is egyszerűbb lesz őt a pályán miközben lopakodva becserkésszük. Ami viszont még ennél is izgalmasabb, hogy a megjelölt ellenfél megölésekor annak összes áldozata feltámad a bázison.

Ez utóbbi egy nagyon erős fegyver lehet, főleg a meccsek közepén és végén, ahol egy-egy elhalálozás 50 másodpercre is kiejthet minket a meccsből. Egy ügyes Akshan ezt jelentősen lerövidítheti.

A karakter egyébként egy nagyon laza hőse lesz a League of Legends felhozatalának, akit azonnal megszerettünk a lenti bemutató videó megjelenése után.

Akshan július 22-én érkezik majd az éles játékba, addig mindenki tesztelheti majd őt a PBE szervereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)