Hirdetés

Beindult az Aion Hungary csatorna!

|

A tv.gamestar.hu-n végre beindult az Aion Hungary hivatalos, folyamatosan frissített csatornája

Hirdetés

Az NCsoft szöuli csapata által anime stílusúra hangolt, PvP és PvE alapokon nyugvó sikervárományos MMORPG-jének már itthon is rengeteg szimpatizánsa akad.  A minket érintő aspektusát nézve a dolognak, az európai és tengerentúli területeken még csak a bétateszt zajlik, hogy az itt megjelenni készülő verzió jobban illeszkedjen a mi kulturális miliőnkbe. Ez ugye érthető. Érdekesség, hogy a két játszható és egy NPC frakció közötti állandó háborúskodást megörökítő játék a Far Cry, CryEngine motorját használja, ami nem egy mai darab, de úgy tűnik a célnak tökéletesen megfelel. Erről, és hogy mekkora királyságosság lesz majd az Aion: Tower of Eternity szeretne meggyőzni bennünket a tv.gamestar.hu-n csatornát indító Aion Hungary, aki mostantól folyamatosan bővülő videógyűjteménnyel kedveskedik az MMO-k iránt fogékony játékosoknak.

 

aion-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)