Hirdetés

Be akarsz jutni a Diablo IV bétába? Csak tetováltatnod kell hozzá!

|

Ha elég elkeseredetten vágysz a Diablo IV-re, akkor nem kell mást tenned, mint magadra varratnod a logóját, és mindjárt tiéd is lesz egy belépő a pokolba.

Hirdetés

Egy kellően menő (és talán picit fura) marketingkampánnyal állt elő a Blizzard: ha a következő hetekben úgy döntenél, hogy meglátogatsz egy tetkószalont, és magadra tetováltatsz egy Diablo jelképet, akkor kapni fogsz egy kártyát, ami belépést garantál majd a Diablo IV bétájába, és később a teljes verzióba.

Futott egy közösségi oldalakon rendezett nyereményjáték, melynek győztesei egyedi rajzokat kérhettek, de persze a nagyközönség sem marad ki a buliból: nekik előre elkészített ábrákból kell majd választaniuk.

Hirdetés

Az apró keserűségünk a dologban, hogy az akció csak kijelölt tetováló szalonokat érint. Ha véletlenül az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Ausztráliában járnátok a lenti időpontokban, akkor az alábbi helyszíneket kérhetitek az ingyenes tetoválásaitokat.

A Diablo: Immortal megjelenése után a Blizzard érezhetően rákapcsolt a Diablo IV-es témákra. A következő hónapokban több bemutatóra is számítunk, ahogy lassacskán araszolunk a játék megjelenése felé. Sajnos a hír írásának pillanatában a Diablo IV még nem kapott megjelenési dátumot, de reméljük, hogy jövőre ez már nem lesz kérdéses.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)