Battlefield Vietnam" /> Battlefield Vietnam"/>
Hirdetés

Battlefield Vietnam

|

Sajna csak igen szűkös néhány percen keresztül szemlélhettük meg a Battlefield sorozat legújabb tagjának életképeit. Akárcsak az eredeti játék, ez is sok átvirrasztott éjszakát jelent majd, és bár - szerény véleményem szerint - igen messze van minőségileg a Joint Operations-től, remekül el lehet majd vele szórakozni. Ahogy azt már megszokhattátok az elődtől, ebben is rengeteg fegyver, járművek (meg helikopterek is), hatalmas pályák és más finomságok lesznek. Az EA képviselője egyébkent csendben megjegyezte, hogy ennél a résznél már sokkal jobban odafigyelnek majd a játékosok véleményére, és igyekeznek majd minden apró hibát kijavítani benne - nem is beszélve a folyamatosan csiszolt netkódrol... reménykedjünk, hogy ez az ígéret nem egy füstbe ment terv, mint az elődnel...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)