Hirdetés

Battlefield V - kikerült a kétfős mód a Firestormból, mert kevesen játszották

|

Mostantól nem lehet duózni a játék battle royale módjában, és egyelőre nem tudni, mikor kerülhet vissza a lehetőség.

Hirdetés

A Firestorm módban 64 játékos küzdhet meg egymással egy nagy csatatéren, amit egy halálos tűzgyűrű vesz körbe. Egyedül, csapatostul, sőt még párban is belevághattunk a mókába, ám ez utóbbi lehetőséget most kivették a fejlesztők.

Hirdetés

A DICE eredetileg csak limitált időre vezette be a Firestormba a kétfős módot, azonban a rajongóknak megtetszett a dolog, így a csapat végül bennhagyta ezt a lehetőséget a játékban. A jelek szerint azonban megcsappant az érdeklődés a duó mód iránt, ugyanis a fejlesztők most úgy döntöttek, eltávolítják azt. Azzal indokolták a döntést egy Reddit-posztban, hogy úgy vették észre, a játékosok inkább egyedül vagy squadban szeretnek fejest ugrani a battle royale-ba, így inkább visszatértek az eredeti elképzeléshez.

Nektek hiányozni fog a Firestorm duó módja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)