Hirdetés

Baldur's Gate 3 - Titokban készül?

|

Örök kérdés, hogy vajon folytatódik-e valaha a Baldur's Gate saga. Friss pletykák szerint már készül a folytatás.

Hirdetés

Mindezzel csak az a baj, hogy a pletykák egy hivatalos megerősítésig, vagy cáfolatig bizonytalan állításokra épülő fantazmagóriáka maradnak, tegyük hozzá, hogy a mára már felnőtt szerepjátékosok legnagyobb bánatára. Hivatalos megerősítés nincs, de cáfolat sem, ugyanis az Atari, akik annyit elárultak, hogy a jogok még mindig náluk vannak, egyikre sem volt hajlandó. (Nem zörög a haraszt, ha...)

Baldur's Gate 2: Shadows of Amn

bg2.jpg


Tehát a Computer and Videogames értesülései szerint egy közelebbről meg nem nevezett csapat (jó eséllyel az Obisidian Entertainment) kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy trilógiává bővítse a gyilkolás ura, Bhaal csemetéinek epikus történetét.
Egy biztos, mi a legkevésbé sem bánnánk, ha ez a pletyka beigazólódna.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)