Hirdetés

Babbuli van!

|

Rohangáljunk önfeledten kacagva egy kék színű babbal, miközben szürke téglalapokat potyogtatunk, s zöld színű babokat pusztítunk.

Hirdetés

A Box Clever-ben a feladat egyszerű, ahogy a megvalósítás is. A kék babbal (vagy mi a rézf*szú bagoly ez) kell rohanni a pályán, mint akit kergetnek, s közben likvidálni a rivális, aljas, feltehetően romlott zöld színű babokat a szürke téglalapok segítségével.

Igyekezzünk ne beleesni az alul található lecsóba, mert mi is szétpukkanunk, és az nem tesz túl jót szegény bab pajtásnak. Ellenben kis ügyességgel beletaszajthatjuk az ellenséges babokat, ami az ő egészségi állapotukra is kihat. A feladat azért nem merül ki a babok harcában, a kék barátunknak el kell jutni a másik kék ponthoz, ami szintén felismerhetetlen, ellenben masszívan pulzál. A pályák végigjátszásáért, az ellenfelek szétlapításáért és a számláló lejárata előtt való teljesítésért különböző eszközöket kapunk, amivel változik a "főhős" megjelenése. Mindenesetre tartalmas szórakozást nyújt, amit ti is megtapasztalhattok, ha a képekre kattintotok, vagy ellátogattok a Játéközön oldalára.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)