Hirdetés

Az utolsó nindzsa első küldetése

|

A mai játéközön.hu ajánlóban a jövő leghalálosabb fegyvere, az utolsó nindzsa, Takeshi.

Hirdetés

Manapság nagy divat egy-egy jól sikerült mű (legyen az film, könyv, játék) előzményeit elkészíteni. A mostani flashjátékkal, Final Ninja Zero-val, is ez a helyzet. 2028-ban járunk, 40 évvel a Final Ninja előtt. A világot mindenféle gonosz, magánhadsereget fenntartó, nagyvállalatok uralják. A főszereplő, Takeshi, itt még friss hús, nemrég hagyta el a Gyilkosképző Akadémiát. Első feladataként rögtön el kéne tennie láb alól az egyik rivális vállalat fejét. Sajnos, nem minden megy úgy mint a karikacsapás, Takeshi-t az első fél percben elfogják és bezárják az épület legmélyebb bugyrába.

Nagyjából itt kezdődik el az igazi játék. Robotokat, szuperhumán katonákat leölve, lézer érzékelőket kicselezve kell végigjárni hosszú utunkat, mielőtt szembenézhetnénk a nagyfőnökkel. Szerencsére Taheshi-t minden olyan speciális trükkre megtanították az iskolában, amire minket nem: függőleges falmászás surikennel, ugyanez a gyakorlat csupasz lábbal, shurikenes nindzskötél használat, láthatatlanná válás és egyéb nyalánkságok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)