Hirdetés

Az új Legyen Ön is milliomos! játék valójában egy intellektuális battle royale

|

Ebben a Legyen Ön is milliomos! vetélkedőben Vágó István ugyan nem ül majd velünk szemben, de lesz helyette 99 versenytársunk.

Hirdetés

A Microids bejelentette, hogy készülnek egy új Who Wants to be a Millionaire? játékkal, amiben egy izgalmas, új többjátékos mód is lesz. Az online mókának köszönhetően 99 másik résztvevővel fogunk kérdésekre válaszolgatni. Ne legyünk meglepve, az a helyzet, hogy 2020 van, valahogy bele kell szuszakolni minden játékba egy battle royale módot, ha tetszik, ha nem.

Hirdetés

Amilyen fura koncepció volt a Tetris 99, azt is élvezzük a mai napig, szóval nem tartjuk teljesen elképzelhetetlennek, hogy ezt a felállást a Who Wants to be a Millionaire-ben is szórakoztatónak találná a nagyérdemű, de ettől még kissé furának hat egy ilyen koncepció a klasszikus vetélkedő rendszerét nézve.

Akárhogy is, az új Who Wants to be a Millionaire? még idén megjelenik. A játék 2020. október 29-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Vágó István sajnos nem a játék tartozéka, de reméljük, hogy lesz majd egy hazai mod, amiben a székbe ülhet, hogy méltó módon vezesse a tudásra éhezők viadalát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)