Hirdetés

Az új Genshin Impact szivárgás egy beépített kártyajátékról mesél

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a világ kedvenc anime akció-RPG-je hamarosan egy gyűjtögetős kártyajátékkal fog bővülni, amivel kihívhatjuk majd Teyvat lakóit.

Hirdetés

A közelmúlt fejleményeit látva a Wangsheng Funeral Parlor Discord szerver egy megbízható forrásnak bizonyult, ami a Genshin Impact szivárgásokat illeti. Innen származnak most azok az infók, miszerint a fejlesztők egy gyűjtögetős kártyajáték beépítését tervezik valamikor a 3.0 után. A játék neve Genius Invokation, mert a HoYo imádja k betűvel helyettesíteni a c betűket.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Genius Invokationt csak a világ NPC-i ellen pörgethetjük majd, de persze semmi sem zárja ki, hogy a HoYo bővítse majd a rendszer lehetőségeit.

Hirdetés

A WFP szivárgás szerint lehetőségünk lesz összerakni a saját paklijainkat, azoknak egyedi borítót adni, és a paklikezelő felületen keresztül megnézni, hogy kikkel kártyázhatunk majd. A játék első körben Mondstadt körül forog majd: a kocsma előtt lesz egy asztal, ahol majd leülhetünk párbajozni a választott ellenfelekkel.

A pletykák szerint a 3.1-ben lesz egy Mondstadt körül rendezett fesztivál, így nem lehetetlen, hogy az a kártyajáték megjelenésére épüljön. Akárhogy is, pontos megjelenési dátum még nincs, és mivel a fentiek egyébként sem hivatalos forrásból származnak, így nem is nagyon érdemes az egészet tűkön ülve várni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)