Hirdetés

Az Epic Games elismerte, hogy az Among Us inspirálta a Fortnite játékmódját

|

Az Innersloth megkapta az említést az ihletért cserébe. Vagy valami olyasmi.

Hirdetés

A nyár végén történt, hogy az Among Us fejlesztőcsapata nagyon kiakadt az Epic Gamesre. A Fortnite új játékmódja, az Impostors ugyanis egy Among Us-szerű élményt kínál amely nem csak nevében hasonlít az Innersloth sikerjátékára, de koncepciójában is (10 felhasználóból 2 áruló, az ügynököknek itt is feladatokat kell teljesíteniük és így tovább), csak éppen a körítés lett más.

Ezt pedig az Among Us készítői sem hagyták szó nélkül, és az eredetiség firtatása mellett nehezményezték azt is, hogy nem történt együttműködés a stúdiók között. 

Hirdetés

Az Epic Games szeretné, ha béke lenne, ezért a Fortnite legújabb, 18.20-as frissítését úgy vezette fel a blogján, hogy az update fejlesztéseket hoz az Impostors számára is, amely az Innersloth-féle Among Us által inspirált játékmód. A játékban egyelőre még nem bukkant fel a szöveg, így nem tudni, hogy ez csak a honlapra érvényes-e, vagy in-game is láthatjuk majd.

A patch egyébként olyan újdonságokat ad hozzá az Impostors módhoz, mint a szerepválasztás (jelezhetjük, hogy ügynökök vagy imposztorok szeretnénk lenni), valamint a nyílt voice chat (a kommunikáció elérhetővé válik azok között, akik bent vannak és azok között, akik kiestek). 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)