Hirdetés

Az első Starfield tesztek szerint van jobb Bethesda játék is

|

A Behtesda új szerepjátéka már játszható korai hozzáférésben, de a kritikusok véleményén már látszik, hogy nem maradéktalan a siker. Ettől még persze siker.

Hirdetés

Tegnap este járt le a embargó a Starfield tesztek kapcsán, így el is kezdtek záporozni a kisebb-nagyobb értékelések, beszámolók. A mi kedvenc Chavalier kollégánk is rongyosra játszotta a Bethesda új kalandját, és egy kimerítő Starfield teszt született ebből, amit mindenképpen érdemes végigolvasni, vagy ha nincs hozzá türelmed, akkor az alábbi videót megszemlélni, annyit azért elmondhatok, hogy alapvetően kellemes élményekkel hagyta maga mögött űrhajóját, de korszakalkotó játéknak azért nem nevezte az alkotást.

Ez nagyjából egyezik sok kritikus véleményével. Ahogy érkeznek a kritikák úgy lesz egyre megosztóbb a Starfield: egyesek szerint ez az év játéka, mások szerint "szódával elmegy". Azért szégyenkeznie egyáltalán nem kell.

Hirdetés

Azt szögezzük le most, hogy nincs játékújságíró a galaxisnak ezen oldalán, aki szerint rossz játék lenne a Starfield. Még a kiugróan alacsony pontszámú (7/10) IGN.com cikk is alapvetően egy izgalmas, és érdekes élménynek írta le az RPG-t, aminek vannak komoly gondjai. A PC Gamer szintén megnyomta a ceruzát, mondván, hogy a sci-fi kaland gyengébb a Skyrimnél és a Fallout 4-nél is.

A többség ugyanakkor 8/10, 9/10 és 10/10 értékeléseket adott a játékra, melynek köszönhetően a Starfield jelenleg 88 ponton áll a Metacriticen. Ha ezt a Skyrim 94-es értéke mellé rakjuk, azzal nem lehet éllovas a Bethesda címek között, de a Fallout 4 84-es eredményéhez mérten már sokkal jobb a helyzet.

A Starfield esetében még csúszkálhat a mérő a következő napokban, de akárhogy is, a Bethesda új kalandja nem tűnik rossz játéknak. Az egyetlen baja, hogy az idei felhozatalban ez talán egy picit kevés lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)