Hirdetés

Az Elden Ring hamarosan teljesértékű kooperatív módot kap egy modnak hála

|

Nem kell már sokáig megtűrni a limitációkat - legalábbis PC-n.

Hirdetés

Az Elden Ringben van ugyan lehetőségünk arra, hogy megidézzük saját "világunkba" más játékosokat is, de azért ez egy elég limitált coop opció, hiszen minden egyes boss leverése, vagy a játékos esetleges halála után automatikusan megszakad a kapcsolat. Ezt akarja most kiküszöbölni egy modder.

Az Elden Ring Seamless Coop nevezetű mod pontosan azt ígéri, amit a címe takar: valódi, teljesértékű kooperatív élményt, egy olyan játékmódot, melyben tényleg együtt kalandozhat két játékos, bármiféle megkötés vagy korlátozás nélkül.

Hirdetés

A modért az a LukeYui felel, akinek korábban a Sekiro Online-t is köszönhettük - a Sekiro: Shadows Die Twice ugyebár egy dedikáltan single-player játék volt, a modder mégis megoldotta, hogy lehessen benne együtt nyomulni. Az Elden Ring Seamless Coop egyelőre még nem elérhető, de nem kell sokat várni rá, hiszen most pénteken, azaz május 27-én fog megjelenni. A modot a NexusMods oldalon kell majd keresnetek.

Az alábbi videó remekül prezentálja, mire is lehet majd számítani:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)