Hirdetés

Az egyik legnagyobb Skyrim mod fejlesztői saját játékukon dolgoznak tovább

|

Az Enderal mod utolsó frissítési leírásában a csapat elhintett egy nagyobbacska bejelentést: vége a modolásnak, jöhet egy teljes játék összerakása.

Hirdetés

A The Elder Scrolls V: Skyrim - Enderal fejlesztéséért felelős SureAI csapat a héten kiadta ambiciózus tartalmi csomagjának utolsó tapaszát. A srácok közel 4 évnyi támogatás után (ami ráadásul csak a kezdeti fejlesztések után időszak volt) hagyják maguk mögött a projektet, és valami újba vágnak bele. Az Enderal utolsó frissítési jegyzékében elrejtették a bejelentést, miszerint saját játékot fejlesztenek.

A SuraAI-nak köszönhettük a Bethesda Fallout és The Elder Scrolls játékainak legkomolyabb kiegészítéseit, így nem csoda, hogy a felgyülemlett tapasztalatot valami újba akarják beleforgatni.

Hirdetés

Sajnos nem mentek bele a projekt részleteibe, de tekintettel a munkára, amit az Enderalba raktak, valószínűleg egy izgalmas címnek nézünk elébe.

A Skyrim-rajongóknak egyébként még mindig ott van az a temérdek mennyiségű mod és teljes értékű kiegészítés, amit a közösség tagjai a mai napig fejlesztenek. Az alkotókedvű kalandozóknak köszönhetően a The Elder Scrolls V iránti lelkesedés valószínűleg bőven kitart majd a hatodik részig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)