Hirdetés

Az eBay nemet mond a virtuális világoknak

|

Az Amerikában hihetetlen népszerűségnek örvendő, mellesleg nemzetközileg is ismert eBay új döntést hozott, ami elsősorban a virtuális javakra vonatkozik.

Hirdetés

Évek óta halljuk a különböző médiákban, hogy az ismertebb aukciós oldalakon előre felkészített MMO karaktereket és más, virtuális tárgyakat adnak-vesznek az emberek. A kiadók szerint illegális tevékenységnek minősül, ha valaki farmolással erőteljes karaktert fejleszt, majd azt pénzért áruba bocsájtja. Ez a fegyverekre, aranyakra és minden más, virtuálisan termelt javakra is igaz, így a világ legismertebb online aukciós oldala, az eBay hétfőtől eltávolítja az ilyen jellegű aukciókat. Egyedül a Second Life aukcióit nem érinti a tiltás, hisz ott a készítők kifejezetten erre a virtuális vagyonra alapozzák a játék sikerét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)