Hirdetés

Az Aion legalább egy nagy kiegészítőt kap majd évente.

|

Legalábbis ezt igéri most az NCSoft, amikor a headstartosok már ott harcolnak a játékban.

Hirdetés

Mert bár a széles publikumnak csak később indul az Aion, azok, akik éltek az előrendelés esélyével (mintegy 400000-en, azaz négyszázezren), már tolhatják ezerrel.

De nem is ez a lényeg, hanem Christian-Peter Heimbach termékmenedzser kijelentése, miszerint: "Évente legalább egy nagyobb update készül majd a játékhoz".

"Ezt már tudhatnátok, ha ismeritek régebbi címeinket. Egyelőre azt egyeztetjük, mindez hogyan lesz majd elérhető, de ingyenes tartalmi update-k lesznek minden játékos számára, és most jelenleg azt vizsgáljuk, mennyire lesznek majd nagyok."

Az NCSoft rendszeresen készít kiegészítőket más projectjeihez is, így szinte biztos, hogy az Aion esetében is így lesz, bátran bízhatunk Christian-Peter Heimbach szavaiban

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)