Hirdetés

Axe Rise Up nyereményjáték - Hatalmas nyereményeső, újabb 19 nyertes

|

Az óriási siker láttán az egyetlen nyertest most újabb tizenkilenc követi!

Hirdetés

Remek hírek: a jelentkezési hajlandóság és az aktivitás miden várakozást felülmúlt az Axe Rise Up Facebook nyereményjátékban, ezért a hála jeléül az eredetileg egyetlen nyertes mellett újabb 19, azaz tizenkilenc (!) szerencsés kap értékes Axe Rise Up ajándékcsomagot! Erre nem számítottatok ugye? Szemeket kinyitni hát, itt jönnek az újabb nyertesek!

Kis Nándor
Farkas Csilla
Simon Attila
Tatár Miklós
Mozsár András
Erdei Patrik
Fábián Márk
Homonna Mária
Pataki Szabolcs
Kapitány Éva
Farkas István
Kóczán Lajos
Gubicza Krisztián
Neuczer Ádám
Tollas Máté
Püsök László
Horváth Zoltán
Bajnóczi László
Kinorányi Dávid


A nyereményeket (Rise Up tusfürdő, deo, szörfnadrág, törölköző, síp(!), valamint CD és passtartó, mindegyik exkluzív AXE-os kivitelben) a budapestiek személyesen vehetik át szerkesztőségünkben, míg a vidékiek postai úton kapják azokat meg. A kollégák hamarosan felkeresik a szerencséseket. Gratulálunk!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)