Hirdetés

Új rész helyett továbbra is az Assassin's Creed Originsre koncentrál a Ubisoft

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a stúdió még egy darabig az ókori Egyiptomban tartja a játékosokat.

Hirdetés

Jót tett a Ubisoft játéksorozatának egy kis szünet, hiszen a tavalyi év egyik legkiemelkedőbb alkotása lett az Assassin's Creed Origins, ami bizony az eladásokon is meglátszik. Most pedig azt is megtudtuk, hogy a fejlesztőknek még bőven akad mesélnivalójuk, így egyelőre maradunk a piramisok földjén.

Hirdetés

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot egy konferenciabeszélgetés során kapta azt a kérdést, hogy visszatér-e a sorozat az évenkénti megjelenéshez. A válasz pedig az volt, hogy a srácok továbbra is az Originsre koncentrálnak, mert ők is látják, hogy mekkora sikert aratott az a játékosok körében. Guillemot azt is hozzátette, hogy készülnek még néhány DLC-vel, tehát számíthatunk még egyiptomi kalandokra.

Ti milyen extra tartalmakat látnátok szívesen az Assassin's Creed Originsben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)