Hirdetés

Akár dalpárbajokat is vívhatunk az Assassin's Creed Valhallában

|

Ahol már a fegyverek sem segítenek, ott egy kis rímekbe szedett alázással csodákat lehet tenni.

Hirdetés

Szépen lassan csordogálnak az érdekesebbnél érdekesebb információmorzsák az Assassin's Creed Valhalla kapcsán. Most épp arra derült fény, hogy a főbázisunkként is szolgáló településen nem csupán halászhatunk és vadászhatunk, ivó- és kockajátékokat próbálhatunk ki, de akár dalok segítségével is harcba szállhatunk más viking harcosokkal. 

Hirdetés

A hivatalos Ubisoft weboldal nemes egyszerűséggel csak "Viking rap battle" néven illeti mindezt, ami meglehetősen mókásan hangzik, mégis egy történelmileg hiteles dologról van szó, az északi népek tényleg sportot űztek a verbális inzultusból. Ennek angolul "flyting" a neve, a szó az óangol "flītan" kifejezésből ered, ami civódást, perpatvart jelent - ha még egy picit tovább akarjuk nyelvészetileg boncolgatni a dolgot, akkor a az ónorvég "flyta" szóig juthatunk vissza, ami kifejezetten provokálást jelent.

Mindez tényleg úgy festett a gyakorlatban, mint hagy manapság a rapcsatákat is vívják: a két párbajozó válogatott trágárságokkal alázza egymást, a közönség pedig jót derül az egészen. Kíváncsian várjuk, mindez egészen pontosan hogyan is fest majd az  Assassin's Creed Valhallában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)