Hirdetés

Assassin's Creed Rogue Remastered tesztek - még mindig jó móka aszaszinokra vadászni

|

Az első pontszámok alapján nem csak azoknak érdemes beruházni a Remastered kiadásra, akiknek kimaradt az eredeti Assassin's Creed Rogue.

Hirdetés

Csupán idén januárban jelentették be, hogy érkezik a Assassin's Creed Rogue felújított változata, most azonban már az első tesztpontszámok is befutottak. Mutatjuk, hogyan értékelte a szakma a játékot. 

Hirdetés

A szerkesztőségen belül Chavánál landolt az Assassin's Creed Rogue Remastered, mi pedig nagyon várjuk, hogy végre elmesélje, milyen lett Shay Patrick Cormac történetének ráncfelvarrott és a jelenlegi konzolgenerációra igazított új kiadásra. Addig is a külföldi pontszámokra már tudunk vetni egy pillantást. A legtöbbször a hetes szám fog feltűnni az értékelések között, ami alapján a Remastered verzió nem váltja meg a világot, de azért jó mókának ígérkezik.

IGN US - 6/10
Twinfinite - 3/5
Stevivor - 7/10
Press Start - 8/10
We Got This Covered - 4/5
TechRaptor - 7/10
Wccftech - 7.3/10
GameSpace - 9/10
Eurogamer Italy - 7/10
Hobby Consolas (spanyol) - 79/100
Spaziogames (olasz) - 7/10

Az Assassin's Creed Rogue Remastered március 20-án, vagyis a mai napon jelent meg PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)