Hirdetés

Assassin's Creed Odyssey - farkasokat is szelídíthetünk

|

A jelek szerint nem kell egyedül szembenéznünk a veszéllyel, vihetünk magunkkal egy kis kedvencet is a kalandra.

Hirdetés

Az Assassin's Creed: Originsben már fontos szerepet kaptak az állatok, hiszen amellett, hogy vízilovakkal és oroszlánokkal kellett megküzdenünk, ott volt Senu, aki föntről kémlelte az eseményeket és leadta a drótot, ha fegyveresek jelentek meg a színen. Emellett pedig meg is szelidíthettük a különböző bestiákat.

Hirdetés

A jelek szerint a folytatásban sem csak egyetlen állatot irányíthatunk majd, a demóban ugyanis felbukkant egy Beast Master nevű képesség, aminek a leírásában az szerepelt, hogy a segítségével idomíthatunk kiütött farkasokat, azonban egyszerre csak egy vadállat lehet az irányításunk alatt. Működés közben nem láttuk még a képességet, azt azonban tudjuk, hogy az Arrow Master lehetővé teszi a bénító nyílvesszők craftolását, vagyis ez a két képesség valószínűleg jól szinergizál majd.

Mivel a képesség leírásában a vadállat kifejezés szerepel, ami egy elég tág fogalom, arra következtetünk, hogy nem csak farkasokat, hanem akár másféle állatokat is befoghatunk. Sajnos várhatóan nem nagyon fognak a szívünkhöz nőni, inkább csak ilyen alkalmi cimborák lesznek, de remélhetőleg azért hasznukat vesszük majd a csatában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)