Hirdetés

Assassin's Creed - nem kizárt, hogy lesz még többjátékos mód

|

Egyelőre az egyjátékos élmény helyrerakására és kibővítésére koncentrált a Ubisoft, viszont van esély rá, hogy a sorozat későbbi játékaiban egymásnak eshetünk.

Hirdetés

Soha nem volt igazán erős a multi az Assassin's Creed játékokban, nem is nagyon hiányoltuk az elmúlt pár év címeiből.

Hirdetés

Mind az Origins, mind az Odyssey elég élvezetes úgy, hogy csak egyedül játszhatjuk, bár valami kooperatív mód vagy 1v1 gladiátorharc nem lenne rossz extra. Serge Hascoet kreatív vezető elmondta, vizsgálják, hogyan tudnák beépíteni a multit. Egyelőre még nincsenek konkrét tervek, de beszélt arról, hogy a jelenlegi cloud technológiájuk 100 játékost támogat, viszont ennek ára van. Meg kell találniuk a hozzáadott értéket, mielőtt feláldoznának bármit.

Mivel 2019-ben nem jön új AC, csak az Odyssey bővül, a csapatnak bőven van még ideje tervezni - hacsak nem egy DLC-ben akarják a többjátékos módot hozzáadni, mint a Ghost Recon: Wildlands esetében a PvP-t. 

Ti milyen multit képzeltek el az Assassin's Creedhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)