Hirdetés

Aspyr Media - Súlyos leépítések

|

A MAC-es és a PC-s játékosok egyik hű szövetségese a pletykák szerint a közelmúltban munkaerejének 50%-tól vált meg

Hirdetés

Nagy bajban lennénk ha mondani kellene három olyan fejlesztőcsapatot, akiknek szent küldetése, hogy MAC-re és PC-re portoljanak játékokat. Egyet viszont biztosan tudunk, ő pedig az Aspyr Media.

Ha hihetünk a közeli forrásból származó pletykáknak, akkor a kiadóként és fejlesztőként is működő Aspyr Media pár hete a kénytelen volt megválni munkaerejének felétől, és csak a nélkülözhetetlen dolgozókat megtartani. Rossz hír ez nekünk, hiszen nekik köszönhetjük például decemberi teljes játékunkat is a Stubbs the Zombie-t, de a Star Wars The Force Unleashed Ultimate Edition PC-s megjelenéséért is nekik tartozunk hálával. Kiadóként az 1C-vel együttműködve számtalan - főként PC-s - játék megjelentetésében dolgoztak együtt, és a napokban megjelent Dreamkiller (ami hétvégén ingyen kipróbálható a Steamen) is az ő kiadásában jelent meg. Reméljük a legjobbakat.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)