Hirdetés

Ashes of Creation - a Predator mindig megszerzi, amit akar

|

Érkezett egy új videó a grandiózus Ashes of Creation MMO-hoz, amiben a játék egyik kasztját nézhetjük meg akció közben.

Hirdetés

Az Intrepid Studios nagy fába vágta a fejszéjét, amikor beharangozta az Ashes of Creationt, ami szinte teljesen a játékosok kezébe adja a fantasy világ alakítását, legyen szó városok felépítéséről vagy akár egész civilizációk létrehozásáról. Most pedig kicsit jobban megismerhetjük a játék besurranó, tolvaj kasztját, a Predatort.

Hirdetés

A karakter olyan, mintha a Thief sorozatból ismert Garrettet az Assassin's Creed játékok egyik főszereplője képezte volna ki, emellé néhány különleges képességet is kapott, fő fegyvere pedig egy mágikus íj.

Ráadásul a sikeres besurranás érdekében akár láthatatlanná is tud majd válni, mint ahogy azt már a sci-fi Predator esetében is megszokhatta a nagyérdemű.

Nem tudni, hogy a videóban látottak végül szerepelni fognak-e a játékban, de elképzelhető, hogy a fejlesztők egy küldetés menetét kívánták bemutatni ezzel az anyaggal. Bárhogy is, továbbra is izgatottan figyeljük az Ashes of Creation sorsát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)