Hirdetés

Armored Warfare - trailerrel debütált PS4-en az Early Access verzió

|

Az Obsidian ugyan kiszállt a free-to-play tankcsatából, de ez nem jelenti azt, hogy a fejlesztés ne folytatódna, sőt már PlayStation 4-re is beköszönt a játék.

Hirdetés

A jelenleg a Pillars of Eternity 2: Deadfire-rel foglalatoskodó Obsidian még tavaly szállt ki az Amored Warfare fejlesztéséből és adták át a játékot teljesen a Mail.ru tulajdonában lévő My.com moszkvai csapatnak, amely szerencsére nem vetett véget a projekt pályafutásának. 

Hirdetés

Olyannyira nem, hogy az Armored Warfare Early Access verziója elérhetővé vált PlayStation 4-re, amelyet a My.com azzal ünnepelt meg, hogy kiadott egy rövid, de hangulatos trailert: 

A teljes verzió megjelenése február 20-án várható a platformra és mindent tud, amit a PC-s változat is. Ha kíváncsiak vagytok egy másfajta free-to-play tankmókára, mint amilyen a World of Tanks, akkor mindenképpen lessetek rá majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)