Hirdetés

Arma 3 - október végén jön a kampány első szelete

|

Megjelenési dátumot kapott az Arma 3 kampányának első darabja, a Survive nevű ingyenes DLC.

Hirdetés

Szeptemberben jelent meg az Arma 3, a Bohemia Interactive legújabb játéka, amiből a mai napig hiányzik a kampány. A fejlesztő előre jelezte, hogy szüksége van még egy kis időre annak kidolgozásához, de a ma kiadott sajtóközleményből a Survive nevű csomag részletei mellett megismertük annak megjelenési dátumát is.

A kampány ugye három részletben érkezik, ennek első darabja a Survive, melyben Ben Kerry, egy átlagos katona mutatkozik be, aki a NATO színeiben utazik a Földközi-tenger térségébe (Altis és Stratis szigetére) egy békefenntartó küldetés okán. Új fegyverek, animációk, 3D objektumok, scriptelt modulok is érkeznek, amiket a modder közösség szabadon használhat. Október 31-től bárki, aki megvette az alapjátékot, ingyenesen letöltheti, aki viszont még nem szerezte be, tegye meg hamar. Kaptunk egy csokor képet is, egy részük in-game, míg a többi csak szimplán lenyűgöző.

 

 
 
 
 
  
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)