Hirdetés

Apex Legends - zombis móka jön Halloweenra

|

Nem túl meglepő módon az elesettekből zombik lesznek, akik aztán a megmaradt túlélőket fogják kergetni egy ismerős, bár jócskán sötétebb pályán.

Hirdetés

Akik siratták a Kings Canyon csatatér távozását, azoknak nem kell sokat várniuk a visszatérésére. Ha hihetünk egy adatbányász állításainak, akkor hamarosan mehetünk is vissza a klasszikus csatatérre. Oké, annak egy kitekert, halloweeni sötétségbe burkolt verziójára.

Hirdetés

A halloweeni eseménynek ugyanis úgy tűnik, hogy a Kings  Canyon hátborzongató kiadása ad majd otthont, ahol zöld szemű Leviathanok nézelődnek majd. Már egy videó is előkerült az ünnepi játékmódról.

Shrugtal, az adatbányász, aki rálelt az eseménnyel kapcsolatos adatokra, a következő leírást találta a fájlok között:

"Az Apex Games egy kicsavart verzióját tartja majd egy ideig a titokzatos Revenant, az elhagyatott Kings Canyon csataterén. A legendák szólóban küzdhetnek majd a halál ellen egy sötét csavarral: amikor az egyikük meghal, az a Shadow Squad új tagjaként éled újjá. Ez a folyamatosan növekvő sötét frakció, olyan harcosokból áll, akik azért tértek vissza, hogy az élőket kísértsék. Gyorsak, erős közelharci ütéseket képesek bevinni. Az utolsó 10 megmaradt legenda összefoghat majd, hogy megpróbáljon elmenekülni a Shadow Squad elől."

A játékmódban egyébként pókok is szerepelni fognak majd valamilyen formában, ha nem lett volna elég bajunk.

Ron Weasley nem fog játszani ezzel, mindenki másnak már csak a hivatalos bejelentésre kell várnia. Mi legalábbis várjuk a további részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)