Hirdetés

All Points Bulletin - Júliusban indulhat a móka

|

Hamarabb indulhatunk rendet tenni, esetleg káoszt okozni az All Points Bulletin világába, mint gondoltuk.

Hirdetés

Az EA, és a Realtime Worlds nagy örömmel jelentik, hogy nagyjából elkészült az All Points Bulletin. A szimpatikusnak tűnő rabló-pandúros MMO július elsején érkezik az európai boltok polcaira, 49,99 dolláros áron. Ennyi pénzért 50 óra játékidőt is kapunk.

Ahogy az az áprilisis GameStarból kiderült, az All Points Bulletin világa nagyon flexibilis, és ennek szellemében az EA elég egyedi fizetési modellel állt elő: az alap 50 óra letelte után többféleképpen is játékidőhöz juthatunk. Casual gamerek 6,99 dolcsi befizetése után 20 órát lóghatnak a játékban. Hardcore arcok a havi 9,99 leszurkolása után őrjönghetnek napestig 30 napon keresztül. Végül aki igazán odateszi magát ingame, és valami fantasztikusat alakít, az nyerhet is játékidőt. Hogy ez utóbbi pontosan mit is jelent, majd kiderül, minden esetre bíztatóan hangzik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)