Hirdetés

Akcióban a Red Orchestra

|

A Valve a frissen kiadott Red Orchestra: Ostfront 41-45 frissítés mellé egy nagyobb akciót is beizzított a Steam rendszerében.

Hirdetés

A Tripwire Interactive végre befejezte és már ki is adta a Red Orchestra: Ostfront 41-45 játék új frissítését, amibe a játékosok által készített 10 legjobb pálya, megnövelt játékos limitek (többen játszhatnak egyszerre!), hibajavítások és más érdekességek kaptak helyet. A Valve a frissítést a Summer Assault névre keresztelt akcióval támogatja meg, aminek a keretében olcsóbban juthatunk hozzá a játékhoz a Steam rendszerén keresztül, valamint lehetőségünk lesz Guest Pass, azaz meghívásos játékra is, amennyiben van olyan ismerősünk, aki rendelkezik ezzel a játékkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)