Hirdetés

Aion - Újévi Táncos Köszöntő

|

Idén sem maradnak utánpótlás nélkül az MMORPG-k rajongói. A meglévő, változatos kínálat további darabokkal bővül.

Hirdetés

Az újdonsült versenyzők közül az egyik legizgalmasabb trónkövetelőnek az Aion: The Tower of Eternity tűnik, amely a Far Cry-t is hajtó CryEngine segítségével jó eséllyel verekszi majd be magát a legszebb MMO-k közé. A jó grafikus motor, s a tipikusan keleti bájjal, no meg vélhetően minden hájjal megkent karakterek önmagukban képtelenek lennének a hosszú távú siker szavatolására, így kellően izgalmas és szórakoztató játékmenet mellékelésére is szükség van.

aiongstv.jpg


Szánom-bánom vétkemet, de mostanában még arra sincs időm, hogy a cipőfűzőmet normálisan megkössem, nem hogy még alaposan el is merüljek az Aion egyébként érdekfeszítőnek tűnő világában. A repülés lehetősége pedig azóta csábít, hogy még az ezredforduló tájékán beleszerelmesedtem a szép reményekkel kecsegtető, de végül ebből csak nagyon keveset beváltó Horizons: Empire of Istaria világába. Az álmok azonban arról híresek, hogy összetörnek, vagy nem válnak valóra, ha meg igen, akkor nem pont úgy, ahogy szeretnénk. Mielőtt azonban végleg elsodornának az emlékek hullámai, eszembe villant, hogy még nem ebédeltem. Rohanok is, Ti addig nézegessétek az Aion Hungary által rendelkezésünkre bocsátott videót, s látogassátok sűrűn jövendő kedvenc MMO-tokról szóló információk miatt az oldalt, hiszen igazi szakértőkké művelték ki magukat a srácok az elmúlt évek során.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)