Hirdetés

Aion - Abyss mélye

|

Friss videókkal várja az érdeklődőket az Aion Hungary Channel a tv.gamestar.hu-n.

Hirdetés

Az igencsak pofásan kinéző Aion-t bizonyára sokan várják már. A fordítások után hamarosan megjelenő MMO bétatesztje már jó ideje folyik, és a netre felkerülő videók az esetek nagy többségében igencsak nyálcsorgatásra ingerlik a népeket. A tv.gamestar.hu oldalon található Aion csatornára is felkerült néhány újabb gyöngyszem, például a Takki és Sior kalandjait bemutató filmecske, amit a svéd Persephea Productions csapata készített. A két 26-os szintű kalandozó Abyss mélyére hatol tiszta erőből, ahol parázs csaták és ámulatba ejtő környezet vár rájuk. A játéknak nagyszerű, magyar rajongói honlapja is van, ahol mindenki megtudhat mindent erről a nem mindennapi MMO-ról. 

 

aiontv_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)