Hirdetés

Adam Boyes távozik a PlayStationtől

|

A külső felekkel való kapcsolattartásért felelős részleg alelnöke sokak számára ismerős lehet az E3-on való rendszeres fellépéseiről.

Hirdetés

Adam Boyes egyértelműen a PlayStation egyik legszerethetőbb arca. Emberünk egyike volt azoknak, akik szereplését könnyedén elviseltük a Sony E3-as prezentációi alatt.

Valószínűleg többször már nem látjuk a színpadon, ha csak azért nem, hogy bemutassa új játékát. Adam ugyanis visszatér a fejlesztéshez.

https://twitter.com/amboyes/status/751207430881734657

A hivatalos közleményben leírta, hogy a csapattal eltöltött több mint négy évében nagyon jól érezte magát, és mindenféle rossz érzés nélkül távozik. Egyszerűen csak újra játékokat akar csinálni.

Boyes az indie oldalon fog dolgozni, így alig várjuk, hogy láthassuk, mi lesz első friss projektje. Sok sikert kívánunk neki a jövőben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)