Hirdetés

Activision Blizzard: Veszteséges, de optimista

|

A legnagyobb független kiadó veszteséggel zárta ugyan a harmadik negyedévet, mégis van oka a bizakodásra.

Hirdetés

A december végén zárult harmadik pénzügyi negyedév 148 millió dollár mínuszt mutatott a mérlegelésnél, ám a Call of Duty, World of Warcraft és Guitar Hero címek által felpörgetett bevételek rekordmagasságba, egészen 644 millió dollárig emelkedtek.
Bobby Kotick cégvezér bizonyítva látja elmélete helyességét, mivel a világszerte legjobban fogyó játékok 90 százaléka jól bevált franchise-ra épült. Az első tízben pedig négy Activision Blizzard címet is találhatunk. E bizonyíték tükrében továbbra is a minőségi folytatásokra helyeznek leginkább hangsúlyt, bár 2009-ben várhatunk a kiadóóriástól néhány eredeti címet is: Prototype, Singularity és egy új autóverseny a Project Gotham Racing fejlesztőitől.

20081014_starcraft2.jpg


A tervek szerint március végéig érkezik a konzolos Guitar Hero: Metallica (plusz három másik GH epizód még idén) és a Monsters vs. Aliens minden létező platformra.
Nyáron várhatjuk az új Wolfensteint, és a StarCraft 2 bétatesztjét. Az év vége előtt pedig a milliók által várt Call of Duty: Modern Warfare 2-t. Továbbá fejlesztés alatt áll a következő James Bond játék.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)