Hirdetés

A Valve segít a PC-s fejlesztőknek

|

A Valve-nál úgy érezhetik, hogy ideje tenni a PC-s fejlesztés felvirágoztatásáért, mert a fejlesztők segítségére sietnek

Hirdetés

A Steamworks nevű szolgáltatás ingyenesen biztosítja bármelyik érdeklődő fejlesztő számára a Steam által nyújtott lehetőségek felhasználását. Ezek a hálózati játék megkönnyítését célzó eszközöktől (automatikus frissítések, online meccsek létrehozása, statisztikák gyűjtése, hangos chat) a másolásvédelmi módszerekig (DRM, védelem a megjelenés előtti feltöréstől, kulcs alapú azonosítás) terjednek.

Mivel a csomag - mint fent is említettem - ingyenes, és semmilyen kötelezettséget nem ró a fejlesztők nyakába (például nem csak a Steam-en terjesztett játékokhoz lehet igénybevenni), így mindenképpen egy érdekes kezdeményezés, amellyel talán sikerül némi életet lehelni a PC-s játékiparba.

steamworks_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)