Hirdetés

A Take-Two nem félti a pénzügyeit

|

A Take-Two nyilvánosságra hozta második negyedéves pénzügyi előrejelzését, ami 12 millió dolláros veszteséget mutat.

Hirdetés

Érdekes számadatok kerültek elő a Take-Two előrejelzéséből, tekintve, hogy a júliustól szeptemberig tartó időszakban 273 millió dolláros bevétellel számolt a nagyvállalat, ami komoly előrelépésnek tűnhet, ha megnézzük, hogy tavaly, ugyanekkor 107 millió volt a befolyó pénzmennyiség. Bár ezek komoly bevételi számoknak látszanak, fontos megjegyezni, hogyha ezt hozzávesszük a kiadásokhoz, akkor idén 12,4 milliós veszteséggel számolhat a Take-Two ami komoly visszaesés a tavalyi, 47 milliós profithoz(!) képest.

Hivatalos közleményében Strauss Zelnick, a Take-Two elnöke a következőket mondta: „A Take-Two második negyedéves jövedelme meghaladta a becsléseinket, legfőképp a Borderlands 2 átütő sikere miatt, és a komoly kereslet miatt digitális termékeink iránt.” Zelnick bízik abban, hogy a jövőre érkező GTA V és BioShock Infinite megjelenése pozitívra hozza majd ki a kasszát, ami remek táptalajt nyújthat a 2014-es terveknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)