Hirdetés

A Street Fighter 6-ban a saját macskád is szétverhet

|

Mi másra vágynának a Street Fighter 6 jövendőbeli játékosai, mint egy gyors bunyóra a macskájukkal?

Hirdetés

A jelenlegi tervek szerint idén júniusban érkezik meg a Street Fighter széria legújabb, hatodik számozott része PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra. A Capcom az elmúlt hónapokban már egészen sokat mesélt magáról a játékról, az új funkciókról, de most előrántottak egy olyan játékmódot, illetve extra perifériát, amivel kifejezetten a macskatulajdonosoknak szeretnének kedveskedni.

Ez az eszköz ugyanis lehetőséget biztosít arra, hogy az ember macskája is képes legyen irányítani a Street Fighter 6-ot, így ki-ki meccseket lehet majd vívni otthon a kedves kis szőrmókokkal.

Hirdetés

Az alábbi videó részletesen és látványosan bemutatja, hogyan fest majd a gyakorlatban ez a nem mindennapi új funkció, az eszközt maga a feltaláló, Kazuya Shibata mutatja meg. Ő egyébként a videó hivatalos leírása szerint pontosan úgy néz ki, mint az egyik játékbéli karakter, F.A.N.G - spoiler: nem, nem néz ki úgy.

Vicces kedvében volt tehát a Capcom, és még a világért sem hagyták volna ki, hogy elcsattintsák ezt az áprilisi tréfát. Most kell nevetni. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)